Voluntaris de ‘La Caixa’ omplen de color l’Escola Estela

Els porxos de l’Escola de la Fundació Estela per la Discapacitat s’han pintat de la millor de les maneres. Tot i que no han estat professionals del sector els que han agafat el pinzell i sucat la pintura, l’escola llueix més càlida gràcies a una iniciativa solidària dels treballadors de ‘la Caixa’. En el marc de la setmana del voluntariat de l’entitat bancària, un parell de grups de treballadors de ‘la Caixa’ van pintar els porxos de l’escola d’educació especial tarragonina. Amb un valor afegit: van rebre l’ajuda dels nois i noies del centre que prèviament havien adaptat l’espai folrant el terra per evitar que s’embrutés a l’hora de pintar.

«La idea és que hi hagi interacció amb les persones del lloc on van a fer de voluntaris i, en aquest cas, n’hi va haver i l’experiència ha estat molt bonica», explica la directora de l’Escola d’Educació Especial Estela, Sandra Valls. «Els voluntaris han quedat encantats d’haver vingut i els nanos estan molt contents. Han parlat molt entre ells», comenta la responsable del centre.

És el primer cop que s’estableix aquesta col·laboració entre les dues entitats, però la directora de l’Escola d’Educació Especial Estela explica que «la idea és que hi hagi continuïtat i l’any que ve esperem repetir l’experiència».

  • admin

    hola que tal

    aixo es una proba