Visita nadalenca a l’Ajuntament de Tarragona

Una representació de la Fundació Estela per a la Discapacitat, entitat adherida a la Xarxa Santa Tecla, ha visitat aquest dijous 20 de desembre l’Ajuntament de Tarragona, on han estat rebuts per l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros. L’objectiu de la visita ha estat lliurar-li personalment l’element decoratiu que han elaborat amb motiu de les festes de Nadal els usuaris i usuàries del Taller Ocupacional de la Fundació i que servirà per decorar el despatx de l’alcaldia.

La comitiva ha pogut visitar diferents estances de la casa consistorial, com el Saló de Plens o el Saló dels Penjats i el mateix despatx de l’alcalde, qui els ha mostrat alguns dels objectes que s’hi poden trobar.

Cal recordar que l’obsequi lliurat a la Catedral de Tarragona forma part del lot de 140 espelmes nadalenques elaborades recentment a partir de palets de fusta pels usuaris i usuàries del taller ocupacional de la Fundació Estela per a la Discapacitat en col·laboració amb l’Ajuntament i les associacions comercials de Tarragona.

Aquest Nadal, un total de 139 establiments i botigues de la capital tarragonina decoren els seus aparadors amb aquesta espelma que simbolitza l’arribada de l’estel de Nadal als nostres carrers i places. En l’elaboració de tots aquests elements decoratius hi han intervingut un total de 87 usuaris i usuàries del servei del taller ocupacional, que des de l’estiu passat han treballat, cadascun dins de les seves capacitats, en els diferents processos de fabricació del producte final.