Sindriada i bingo musical solidaris al Mercat Central de Tarragona

En el marc de les festes de Sant Magí, el Mercat de Tarragona acull aquest proper dijous 10 d’agost a les 19:00 h, després de la darrera nota del carilló, una sindriada solidària, en favor de la Creu Roja de Tarragona. Els diners recaptats de la venda de cada tall de síndria aniran destinats als projectes d’èxit escolar de l’organització.

D’altra banda, a les 20:00 h, es durà a terme un bingo musical, en benefici de la Fundació Estela. Una jornada on totes dues activitats compartiran espai amb el reconegut titellaire i tiktoker Mario Ezno, que amb el seu carismàtic titella vol conèixer els paradistes del mercat mentre va a la recerca dels productes més representatius de la nostra gastronomia. El pròxim dissabte 12 d’agost, a les 11:30 h, es repetiran els dos actes al Mercat de Torreforta.

Entre totes les persones que comprin síndria se sortejaran dos vals de compra de 70 euros, del 10 al 18 d’agost. Per participar-hi caldrà omplir la butlleta que distribuiran les parades de fruita i dipositar-la a la respectiva urna del mercat.