Integració a través de l’esport a la Llar Residència Estela

El dissabte dia 9 de juny es va realitzar una exhibició de Karate a la Llar Residència Estela. L’exhibició va anar a càrrec de l’escola  Karate-Do Kokram de SPiSP, barri en el qual fa més de 25 anys que està instaurat, i del Kokram Reus Esportiu. La mostra va ser impartida pels ‘senseis’ José Antonio Custodio i Ion Custodio, amb la participació de 15 alumnes de l’escola d’entre 7 i 12 anys i els seus familiars.

L’escola Do Kokran té un gimnàs al barri de Sant Pere i Sant Pau al qual assisteixen des de fa tot un curs un total de set alumnes del servei de la Llar Residència de la Fundació Estela. El gimnàs va obrir les portes a la Llar per tal de poder cobrir la petició dels nois i noies de la institució que volien fer esport. De fet, un dels usuaris de la Llar Residència Estela també va participar en l’exhibició davant la seva afició dins la disciplina esportiva de karate.

Tots vam gaudir de la trobada, en la qual els joves van mostrar als més petits que l’esport i la disciplina van de la mà, però també ens van mostrar que la infància de la nostra comunitat està disposada a contemplar i acceptar les persones amb diversitat funcional amb normalitat.

A la Llar Residència Estela es treballa per a la integració de les persones que hi viuen, i el gimnàs Kokram és un dels serveis que participa en aquest propòsit.