El projecte Activitats complementàries fomenta l’autonomia personal dels alumnes de l’Escola Estela

Gràcies al suport de la Diputació de Tarragona, l’Escola Estela ha desenvolupat durant l’any 2022 el projecte Activitats complementàries, on s’han dut a terme activitats i teràpies orientades a fomentar el benestar físic, cognitiu i emocional, així com l’autonomia personal de l’alumnat amb necessitats educatives especials.

El programa ha treballat diferents línies d’actuació mitjançant activitats terpèutiques, creatives i pedagògiques com sortides a la platja o a Port Aventura, balls creatius, canoteràpia, jornades esportives, colònies o visites guiades. Totes les accions realitzades han estat orientades a promoure el consum responsable, la reducció de paper, una alimentació saludable, el reciclatge i l’equitat en la societat.

Aquest projecte ha ajudat a fomentar l’autonomia personal, les relacions personals i l’autoestima amb l’objectiu d’aconseguir la inclusió social a través d’activitats complementàries adaptades a les capacitats individuals de cadascun.

El projecte Activitats complementàries. Escola Estela 2022 ha estat possible gràcies a la subvenció per a les activitats complementàries de la Diputació de Tarragona, un programa destinat a centres d’ensenyament especials de la demarcació de Tarragona. L’import assignat és de 30.000 €. Data d’acord de govern: 11/10/2022.