PortAventura, Aquòpolis, Dow, Port i Nàstic col·laboren en el final de curs d’Estela

L’Escola Estela està acabant el curs lectiu i per celebrar-ho ha fet una festa amb els pares dels nois i noies que hi estudien. Cinc noves incorporacions hi ha hagut a la vintena de professionals que formen part de l’equip de l’Escola Estela i que donen servei a 81 alumnes de 3 a 21 anys.

La valoració del curs «és molt positiva», segons la directora del centre, Sandra Valls, que ens explica algunes de les activitats que s’han dut a terme. Una de les principals novetats d’aquest curs ha tingut a veure amb la piscina que abans només era utilitzada pels més petits i que, enguany, tal com es va aprovar en claustre, ara tots els alumnes hi tindran accés. «Malgrat tot, els pares que no han volgut que els seus fills fessin l’activitat de piscina, han pogut deixar-los a l’escola i els alumnes d’ESO han fet un treball de projecte», explica la directora.

Enguany, l’escola també ha pogut estrenar pissarra electrònica i Ipad gràcies a una donació de la Caixa. Decathlon també ha col·laborat amb la institució i va organitzar una jornada esportiva per la classe dels més petits amb inflables i altres elements com porteries, cistelles i llits elàstics. Es preveu dur a terme una segona jornada a l’establiment de les Gavarres abans que acabi el curs. En el camp de l’esport, un grup d’alumnes del centre també van celebrar el Dia Mundial de l’Educació Física a l’aire lliure fent exercicis al carrer.

La directora del centre també destaca activitats com la del dia de Sant Jordi, en el qual es va muntar una parada de roses i llibres, o l’anada a vendre imants al camp de Nàstic. I, per descomptat, la festa dels pares, un berenar que es va dur a terme el dissabte 27 de maig amb la col·laboració de PortAventura i Aquòpolis, que van sortejar entrades entre els assistents, del Nàstic que va repartir equipacions, de Botiga de Salut que també va sortejar ulleres de sol i auriculars, de Dow Chemical que va sortejar també dos lots de productes i del Port de Tarragona que va repartir elements de marxandatge entre els assistents. A banda, la festa va estar amenitzada per un component de la banda Black Boys i va incloure tallers de maquillatge i d’estampació de bosses.